Vind i spil – og dø!

Vind i spil – og dø!
Forfatter:
ISBN:
9788711587027
Kategori:
Udgivet:
21. april 2016
Sprog:

Ti mennesker er blevet myrdet. Alle har vundet store summer i spil, og alle er blevet skudt med samme pistol. Larry Kent bliver af en casinoejer antaget som lokkedue. Larry vinder tre tusind dollars - og morderen bider på maddingen. Men det bliver Larry Kent, som dræber ham.

Alle er glade, fordi sagen er afsluttet, men næste dag sker der et nyt mord med den samme pistol, der befinder sig bag lås og slå hos politiet! Larry Kent må fortsætte med livet som indsats...

Gå til TEKSTER. Der var Repræsentant for Kongen, Rigsdagen og Amtet foruden mange andre, og en Masse. Skallagrims død. Skallagrim var nu bleven gammel og alderdomsskrøbelig, så. En fjer i hatten Noget, man kan være stolt af En gang til for prins Knud 'Det gentager jeg, fordi du var langsom til at fatte det i første omgang' En gennemgribende fortælling om Byens Hold. RØDE MOR's 8xCD BOXSÆT / TEKSTER. Æ ka’ husk da vi var børn Vi sad og kigged’ på akvariefisk Sommetider så tog vi dem op Å vi kværke em Mens æ måne lyste Å æ. ) Bagermester Harepus. … Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Egil nåede uden uheld Island og slog sig ned igen på Borg. Sange og viser Admiralens vise (Sullivan / Jens Louis Petersen) Alperosen (Tekst: Gårdsangervise / Melodi: .