Huldrefolket - Tora i Island

Huldrefolket - Tora i Island
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788799944125
Kategori:
Udgivet:
18. november 2016
Sprog:

Tora er på flugt fra et jordskælv, da en hvidhåret dreng pludselig dukker op for at hjælpe hende. Men Fjeldalf er ikke nogen almindelig dreng; han er en huldre, en af naturens vogtere, usynlig for de fleste. Det foregår på sagaøen Island. Fjeldalf presser Tora til at indgå en handel: Huldrefolket vil hjælpe hendes far, der er ved at udgrave en kirkegård fra vikingetiden, hvis Tora til gengæld vil hjælpe dem af med deres plageånd: Genfærdet af den gamle, gnavne viking Egil Skallegrimson. Både for Tora og hendes bror, Gorm, bliver det en eventyrlig ferie, fyldt med heste, uhyggelige vikingesagaer og jagten efter genfærdets skjulte skat.

Charlotte Blay har drevet hesteflokke over Island og udforsket grotter med badekilder og huldrefolk, nøjagtig som Tora og Gorm gør i historien. Anmeldelser: Charlotte Blay har skrevet en magisk hesteopera fra Sagaøen. Det er effektivt håndværk. Sproget er i dur. Problemerne er til for at blive knust. Og et godt kvad hjælper igennem tunge tider. – Politiken, Steffen Larsen. Huldrefolket er en velskrevet og underholdende historie om pigen Tora og hendes oplevelser. Forfatterens fascination af Island skinner tydeligt igennem, men romanen har også forelskelse og venskab som tema. Den vil helt sikkert fange mange piger og drenge fra ca. 11 år. – Fortællingen.dk Serien består af tre bøger, der kan læses selvstændigt: Genfærdet –Tora i Skotland Skrællingen – Tora i Vinland Huldrefolket – Tora i Island

Genfærdet: Tora på fjorten skal besøge sin far på en lille. Tora serien - nu som e-bøger: Klik på hver af bøgerne for at se mere om bogen. Tora serien - nu som e-bøger: Klik på hver af bøgerne for at se mere om bogen. Tora serien - nu som e-bøger: Klik på hver af bøgerne for at se mere om bogen. Genfærdet: Tora på fjorten skal besøge sin far på en lille. Tora serien - nu som e-bøger: Klik på hver af bøgerne for at se mere om bogen. Tora serien - nu som e-bøger: Klik på hver af bøgerne for at se mere om bogen. Genfærdet: Tora på fjorten skal besøge sin far på en lille. Genfærdet: Tora på fjorten skal besøge sin far på en lille. Genfærdet: Tora på fjorten skal besøge sin far på en lille.