Fra lighed til ulighed - forandring fra venstre og højre.

Fra lighed til ulighed - forandring fra venstre og højre.
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771144314
Kategori:
Udgivet:
10. august 2012
Sprog:

Oprindelig var denne bog tænkt som et indlæg imod det forfatterne oplevede som et tabu omkring en fri debat af spørgsmålet lighed/ulighed. Da de ønskede at åbne debatten, fik de folketingspartierne til at skrive hver deres indlæg til bogen, hvori partierne fremstillede deres opfattelse af lighed/ulighed. Bogen var klar i juni 2011, men som følge af misforståelser med forlaget omkring udgivelsestidspunkt, valgte forfatterne at opgive projektet. Udviklingen efter valget i september 2011 har rykket markant ved opfattelsen af lighed/ulighed hos toneangivende partier, herunder sat spot på velfærdsstatens fremtidige indretning.

Derfor har forfatterne fundet det relevant alligevel at udgive bogen i redigeret form, men med de oprindelige - kun lidt mere end et år gamle partibidrag. Således bliver forhåndenværende bog den første litterære produktion, der fremstiller den nye og epokegørende udvikling, som dansk politik lige nu befinder sig midt i. Der er tale om en udvikling væk fra dogmet om lighed. Et dogme, som har været dominerende i dansk politik i mere end et halvt århundrede. Hos vennstrefløjen som rent hjerteblod og som rettesnor for denne fløjs valgte politik. Hos højrefløjen som væsentlig rettesnor for den politiske kommunikation til befolkningen. Udbredelsen henover det politiske spektrum af en accept af ulighed som den økonomiske væksts dynamo, vil få afgørende konsekvenser for indretningen af velfærdsstaten, som vi har kendt den de sidste ca. 40 år. Hvordan dette kommer til at spænde af, vil de kommende år vise.

VENSTREFLØJ. Som tillæg til den obligatoriske pensions- og. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske. Spekulanterne satser på, at den danske krone, som er bundet til euroen. Spekulanterne satser på, at den danske krone, som er bundet til euroen.

Som tillæg til den obligatoriske pensions- og. Spekulanterne satser på, at den danske krone, som er bundet til euroen. Den franske revolution - 1789 »La liberté ou la mort« Indhold på denne side: Den franske revolution - 1789 * * Fra den borgerlige til den proletariske. Som tillæg til den obligatoriske pensions- og. Som medlem kan du tegne favorabel behandlingsforsikring - og prisen falder hos Mølholm.