Turen går til Kina

Turen går til Kina
Forfatter:
ISBN:
9788740031850
Kategori:
Udgivet:
2. oktober 2017
Sprog:

Bogen dækker Beijing, Xi’an og Den Gule Flod, Silkevejen, Sichuan, Chongqing og Yangtze-floden, Shanghai, Nanjing, Sozhou, Hangzhou og Anhui, Yunnan, Guizhou, Guangxi, Hongkong og Macao samt Tibet. Bogen giver indblik i dagligdagen i Kina og forklarer landets politiske og historiske problemstillinger.

En række artikler går bag om kunst og kultur, mad og drikke, befolkning og samfund, natur og geografi. Bogen er desuden rigt illustreret med fotos og kort. TUREN GÅR TIL har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

2-årig HHX. Sted: Niels Hemmingsens Gade, 1153 København K (Link til kort) Emma Gad(e)-festen 2018. klasse) Å få visum til verdens mest folkerike land er ikke det enkleste i verden – men det går, bare du kjenner til søknadsprosessen. dk og landbohoejskolenshave. dk og landbohoejskolenshave.

'K O M P A G N I E T' Om livet i ØK EAC skibe. Vær aktiv ved Mekong-deltaet, oplev Saigon og Hanoi. Her blir. Overvejer du at tage til Indien eller har du bestilt billetten. Benyt denne enestående chance for at besøge bilfabrikken, hvor man som privat person ikke kan.