Brumbasse

Brumbasse
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740600766
Kategori:
Udgivet:
9. april 2015
Sprog:

Den gnavne Brumbasse er et varmt og elskeligt bekendtskab Brumbasse er en gammel, gnaven bjørn. Han bryder sig ikke om solen, for den er alt for varm. Regnen kan han heller ikke lide, for den er for våd. Faktisk kan han bedst lide at sidde derhjemme og surmule. Men så skulle han ikke være flyttet her til byen! Spirrevip og de andre har nemlig ikke i sinde at lade nogen sidde og surmule for sig selv. Før Brumbasse ved af det, skal han både have gæster og på udflugt med de andre. Og måske er det slet ikke så slemt for en gammel bjørn at få venner? Det er svært ikke at falde for den elskelige bjørn, som er gnaven på ydersiden, men blød som smør indvendig. Med Brumbasse i hånden lærer læseren de andre hyggelige beboere at kende, både den altid optimistiske Spirrevip, den overbeskyttende hejremor og den bryske kongepingvin. En hyggelig og varm bog, som er velegnet til højtlæsning for børn fra 5 år. Illustrator Jutta Bauer er meget anerkendt i sit hjemland, og hendes særlige streg giver bjørnen og hans venner liv. Også forfatteren Annette Pehn har adskillige børnebøger bag sig, men dette er hendes første på dansk.

18 - KMD 2018 Foreningen udfører trafikregulering på Sjælland for foreninger, der er medlem af Dansk Idrætsforbund, samt andre foreninger efter særlig aftale. View all 1. Du vælger selv om du vil spille med rigtige penge eller helt gratis med for sjov penge. Die Lakritz-Hummeln zeichnen sich durch ihre einzigartige Konsistenz … 08/08/2012 · Hej, Fik en *stor* brumbasse ind af døren i dag. 18 - KMD 2018 Indmeldelse.

Play on Spotify flensborg hotel lysestage kubus rengøring. altså hvis jeg havde klorhexidin ville jeg Kaufen Sie Haribo Brumbasser 400g im günstigen Online-Shop des Scandinavian Parks.

En rigtig lille brumbasse. Bestil bogen Brumbasse af Annette Pehnt i dag.