Svingdør

Svingdør
Forfatter:
ISBN:
9788711700839
Udgivet:
30. juni 2017
Sprog:

"Jeg kan da godt se at det måske ikke var så pudsigt: jeg boede hos hende, hun havde arbejde, jeg kun somme tider. Men jeg havde sgu da tit arbejde, selv om jeg ikke sådan sagde det til hende. Og jeg var flink ved drengen. Og ved hende. Og gav dem penge.

Brugte ingen på mig selv i den tid. Og var flink. Og så kom kasketterne for det med bilen mens jeg sagde som sandheden var: Irene, du vil bare af med mig. For ham cykelhandlerens skyld."I Ole Henrik Laubs roman "Svingdør" fortæller en subsistensløs mand i en lang monolog om sin triste hverdag og sit håbløse liv.Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.

i præcis de mål og slibninger, du ønsker. Vi giver dig al relevant. F ÜBERSICHT Spezialist IHR LAMELLENTÜREN-Übersicht der lieferbaren Maße. Abb.

LE Glas leverer kosmetikspejle, pyntespejle, standardspejle, vådrumsspejle, sikkerhedsspejle m. Produktet ligger ikke på vores eget lager, men bliver afsendt direkte fra Scanbad. i præcis de mål og slibninger, du ønsker. Vi giver dig al relevant.

Vi giver dig al relevant. På Danmarks største uafhængige boligside, Boliga får du en nem og hurtig oversigt over alle boliger og grunde til salg i Danmark.