Gamle adresser

Gamle adresser
Forfatter:
ISBN:
9788711671580
Kategori:
Udgivet:
23. marts 2017
Sprog:

"Den gamle adressebog duede ikke mere – jeg måtte anskaffe en ny. Den gamle er meget smuk – den var købt hos papirhandleren på Piazza Signoria i Florens og var indbundet i blåt læder med påtrykte gyldne snørkler. Det er mange år siden, jeg købte den – og en dag nu for nylig opdagede jeg, at den var næsten ubrugelig. Af de adresser, som fyldte de fleste sider, var mange efterhånden markerede med et kors – og mange andre var blevet unyttige ..."Historierne fra forfatteren Johannes Jørgensens liv i Italien og minder om Norden bidrager til hans interessante biografi – og forfører med sine narrativer og associationsrækker.Forfatteren Johannes Jørgensen (1866-1956) blev født i Svendborg. Han flyttede til København og senere til udlandet, men vendte hjem til fødebyen som en kendt kunstner. Johannes Jørgensen konverterede til katolicismen og er især nu kendt i Italien for sin biografi om Frans af Assisi. I sin samtid var han en kendt digter og journalist/debattør og opnåede at blive æresborger både i Assisi og i Svendborg. Var han ikke den moderne litteraturs mand, udgav han dog kønne senromantiske digte og rejsebøger.

Et hovedtema i det katolske Jørgensens omfattende forfatterskab er menneskets splittelse mellem kønsdrift og higen efter Gud og evigheden.

siden er tilpasset ms edge eller ms explorer browseren. Vuk Nye brugere kan sige Hej.

Du har kanskje lagt merke til et skilt med IGJEN på det gamle lysverkbygget (nå bydelsforvaltningen) i Sommerrogata på … Jørgen Ebert: Hjemmeside med blandt andet gamle danske sange og matematikopgaver for gymnasieelever. Vi synger kl.

Eller blot have ryddet ud i dine gamle møbler. Forskjellen er at en fast IP-adresse vil være den samme hver gang datamaskinen kobles til internett (kan sammenlignes med et telefonnummer), mens en dynamisk IP-adresse kan være ulik ved hver oppkobling. september sidste år (se nedenfor) lige så stille er ved at afslutte arbejdet med denne hjemmeside, er det mig en stor glæde at kunne fortælle, at Slægt og Data har skabt et helt nyt Forum med samme ambition, nemlig at vi alle - ved fælles indsats - får identificeret indholdet på alle vore gamle. 30-15. siden er tilpasset ms edge eller ms explorer browseren. Der findes et engelsk udtryk “A cat has nine lives.