Gravskrift

Gravskrift
Forfatter:
ISBN:
9788711854211
Udgivet:
5. april 2018
Sprog:

"I virkeligheden var det bare meningen at jeg skulle skrive en kort tekst til gravstenen, måske ikke nogen uoverkommelig opgave, men sådan som det tit går med "bare" lå der efterhånden en mængde beskrevne ark papir og flød i kommoden og alle skufferne i det store skrivebord som nu er mit, mit alene."Efter den vellidte provinsmatador dør, står hans enke pludselig med en lang række opgaver. Ikke mindst skal begravelsen arrangeres, men vigtigst af alt skal gravskriften på plads. Hun gennemgår nu sit ægteskabs op- og nedture for at finde det, der bedst og mest flatterende beskriver hendes afdøde ægtemand.

Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang række bøger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt børne- og ungdomsbøger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen "De tavse huse". I en årrække var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien "Regnvejr og ingen penge."

Mig förunnades det ofattbara På min kirkegårdsvandring i dag passerede jeg en frisk urnegrav, endnu med dynger af blomster og silkebånd.

Johan Herman Wessel: Digterens Gravskrift over sig selv. 226 gillar. Han aad og drak, var aldrig glad, Hans Støvlehæle gik han skieve; Han ingen Ting bestille gad, Tilsidst han gad ei heller leve. Vaka 9. Vapenlös, värnlös. Type: Full-length Release date: March 18th, 2017 Catalog ID: N/A Version desc. Gravskrift is a black metal music album recording by RIMTHURS released in 2017 on CD, LP/Vinyl and/or cassette.