Hilsener fra Den Lukkede

Hilsener fra Den Lukkede
Forfatter:
ISBN:
9788771907902
Udgivet:
13. november 2017
Sprog:

Forfatteren fik i år 2016 et voldsomt psykisk nedbrud.

Han fik i denne forbindelse stillet diagnosen: emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse af typen borderline. Hilsener fra Den Lukkede omhandler det efterfølgende sygdomsforløb med selvskade, selvmordsforsøg og utallige indlæggelser på lukkede psykiatriske afdelinger. Digtene tager udgangspunkt i forfatterens oplevelser, følelser, handlinger og tanker i denne periode og giver læseren et indblik i, hvordan det kan føles, når livet gør så ondt, at man føler sig nødsaget til at gøre skade på sig selv eller forsøge at begå selvmord. Uddrag af bogen Angreb Den Lukkede fyldt med livløse fjender En panserrude nikker en skalle En dør sparker Et bordtennisbord brækker næsten min håndmed jernlamellerne på bagsiden af træet Alle grinende, hånlige spejlinger af min eksistens Jeg angribes – Jeg er Om forfatteren Thomas Rysz (f. 1979) udviklede i teenageårene et massivt alkohol- og hashmisbrug. Blev som 25-årig ædru og clean, hvad han stadig er. Uddannede sig til sygeplejerske i 2008 og arbejdede inden for faget, til han i år 2016 fik et psykisk sammenbrud. Er ved udgivelsen af denne bog endnu ikke vendt tilbage til sit arbejde og har et langt terapiforløb foran sig.

50 års retroflip fra et ophold på Station Nord 1960-61 Den er vist paa dansk, og den kan ikke bestilles i udlandet, det der miinto. (undskyld den lange tekst… 🙂 men er desperat efter svar og hjælp) Jeg har læst denne artikkel om hesteadfærd. 4. Det går rigtig godt med Bia og den ‘gamle dreng’ vi havde i forvejen. Jeg ved ikke om i er klar over, at der stadigt er lidt problemer med jeres side.

Fra en af vore læsere - Jørgen Kring i La Londe des Maures - har vi modtaget følgende orientering, som vi takker for: BTE AutoReiseZug Hamburg-Lörrach Jystrup Net - Stedet for, med og om alle os i Jystrup Hej. Hej med jer. Nyheter, sport, kultur og debatt fra Hamar, Ringsaker, Stange og Løten.