Bedraget

Bedraget
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771700893
Kategori:
Udgivet:
20. maj 2015
Sprog:

En kold og glat februar aften kører en ung kvinde ud foran et tog i sin familiebil. Det ligner en ulykke, men en betjent tilkalder alligevel kriminalbetjentene. Kriminalkommisær Bruno Hansen og hans assis-tent Lars Andersen igangsætter en undersøgelse af omstændighederne omkring ulykken. Pia Holm er retsmediciner og lever det frie, ukomplicerede liv, indtil en morgen hun obducerer en ung kvinde. Hendes tidligere studie-veninde Mona. Pia vælger at deltage i begravelsen, hvor hun møder kriminalassistenten.

Lars trækker Pia med ind i opklaringen af mordet på hendes tidligere veninde. I sin søgen efter venindens morder, bliver Pia involveret i de mænd, der har betydning for opklaringen af venindens død. Hun har svært ved ikke at give efter for den tiltrækning, hun føler. "Bedraget" er første bind i krimiserien om retsmediciner Pia Holm. "... godt skrevet og bevarer en god spænding hele vejen, og så gør det bestemt ikke noget at der er et "touch" af weekend sex samtidig med." Læseranmeldelse "... selve krimiintrigen, hvis løsning man ikke gætter sådan lige uden videre, er flot bygget op og gennemført" **** Folketidende

En kold og glat februar aften kører en ung kvinde ud foran et tog i sin familiebil. Jetzt eBook sicher herunterladen und bequem mit dem eBook Reader lesen. Så kan det anbefales at sætte en kæmpestor kande kaffe over eller snuppe.

Det ligner en ulykke, men en betjent tilkalder alligevel. Easily share your. Efterforskeren Mads bliver kaldt ud til en strandvasker nær en vindmøllepark. Den er foreløbig blevet sendt i to 'sæsoner', der dog begge blev vist i 2016 på DR1, hver i 10 episoder. Bedraget om kolesterol: Tor Ole Kjellevand forteller hvordan bedraget oppstod.

Natten til den 18. I forbindelse med optagelserne af den nye DR dramaserie 'Bedraget' … Nordisk Fjer var udadtil én stor succes, men sandheden var, at det var ét stort bedrag. For nylig har.