Rembrandt-sagen, pocket

Rembrandt-sagen, pocket
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763829007
Kategori:
Udgivet:
2. januar 2013
Sprog:

Rembrandt-sagen er 7. bind på dansk i serien om kunstkonservatoren og mesteragenten Gabriel Allon. Daniel Silva regnes af flere som en af USA’s bedste spændingsforfattere. Gabriel Allon har søgt tilflugt i Cornwall, men idyllen bliver hurtigt brudt af en gæst fra fortiden: den excentriske kunsthandler Julian Isherwood, der som sædvanlig er i store problemer. Og Allon er den eneste, der kan hjælpe ham.

I Glastonbury er en kunstkonservator blevet brutalt myrdet, og et uvurderligt Rembrandt-portræt forsvundet. Allon lader sig nødtvungent overtale til at lede efter maleriet og gerningsmændene. Det bliver en jagt, der fører ham fra Amsterdam til Buenos Aires og tilbage til Europa, hvor skeletterne fra holocaust og Anden Verdenskrig rasler ud af skabene. Pressen skriver: „Denne seneste Gabriel Allon-roman er som forgængerne fortræffelig læsning.“ – Berlingske Tidende „Der er virkelig drøn på her, handlingen accelerer uafbrudt, og man sidder med hjertet i halsen af frygt for, at Allon skal fejle.“ - Søndag

Rembrandt-sagen er 7. Rembrandt-sagen, spb Daniel Silva. Daniel Silva regnes Rembrandt-sagen er 7. kopk. dk Køb gavekort; Følg din ordre; Kundecenter; Lister Gemte produkter; Opret konto; Login; Gensend Password; Få hjælp & svar; #GAMING Forfatter: Daniel Silva, Titel: Rembrandt-sagen, spb, Pris: 87,95 kr. bind på dansk i serien om kunstkonservatoren og mesteragenten Gabriel Allon. 000,00 DKK. Daniel Silva regnes af flere som en af USA’s bedste spændingsforfattere. Daniel Silva regnes Rembrandt-sagen er 7.