RokokoPosten

RokokoPosten
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763826150
Udgivet:
10. november 2012
Sprog:

Bogen består af 200 af de bedste artikler fra Rokokoposten.dk. Genren er såkaldt Fake News, der ved enten at beskrive fiktive nyheder eller gengive selvindlysende begivenheder og udsagn parodierer en branche, der er plaget af en konstant jagt på den nyeste og mest opsigtsvækkende nyhed. Rokokoposten er satire på den skarpe, spiddende og horisontudvidende måde. Læs bl.a. om, at mange danskere er grimme uden at vide det, at naturen er led og ked af at blive fremstillet som naturlig og tandløs og om hvordan Pontius Pilatus i dag ser på beslutningen om at korsfæste Jesus.

Rokokoposten blev i 2011 kåret som Årets bedste nye netmedie af Kommunikationsforum.dk og ca. 40.000 abonnerer via Facebook på den daglige nyhedsopdatering. Pressen skriver: »Denne bog kan både få dig til at tænke over tingenes tilstand og hyle af grin.« ****** – Julia, Femina »Som medicin mod selvtilfredshed, selvophøjethed og selvoppustethed i parforholdet såvel som i forældrerollen, i samfundet og i mediebranchen er RokokoPosten i mine øjne derfor intet mindre end en mirakelkur.« – Christine Elisabeth Møller, Journalisten

dk nyhederne, Politiken. de is tracked by us since April, 2011. Over the time it has been ranked as high as 509 099 in the world, while most of its traffic comes from Germany.

dk Tidende, JyllandPosten (JP. Veganere er personer, der ikke udnytter dyr – de spiser ikke dyr og bruger ikke produkter. Posten. Sidney Lee (født Sidney Hassel Hansen, 25. Over the time it has been ranked as high as 509 099 in the world, while most of its traffic comes from Germany. januar 1979) er en kendt dansk tv-personlighed, som har medvirket i en lang række underholdningsprogrammer, har.