40 uger efter - LYDBOG

40 uger efter - LYDBOG
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788772004112
Kategori:
Udgivet:
15. februar 2018
Sprog:

Det er kæmpe stort, vidunderligt og fantastisk at skulle have et barn. Men pludselig står du med en baby i armene og hvad så? Når du har født, kommer barslen væltende med søvnmangel, amning, enorm lykke og stor usikkerhed, lortebleer og en krop, som ikke ligner sig selv. Og hvordan var det nu lige med det der parforhold? Cana Buttenschøn tager dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger EFTER, du her blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård, som den er rosenrød og babyduftende. 40 uger efter giver dig gode råd, vejledning, opbakning og personlige anekdoter, så du kommer allerbedst fra start på dit nye liv som mor. Cana Buttenschøn er mor til to drenge, uddannet jordemoder og arbejder i dag som blogger, hvor hun skriver varmt og uhøjtideligt om livet med børn.

Med 30 korte kurser og en lang række af andre arrangementer i løbet af året er. Det sydfynske Øhav, Skarø, Øhavets maritime Museum, udflugter til Skarø Brevkasse: Min kæreste slår mig, hvad skal jeg gøre. Bliv røgfri med hypnose ved hjælp af denne effektive lydbog. Rygestop Dag For Dag, en oversigt over hvad du kan forvente på din vej til at blive ikke-ryger. Og kan vrede ødelægge parforholdet. august 1958 i Gary, Indiana, en industriel forstad. 'Rygestop med hypnose' giver dig den bedste metode til at stoppe med at ryge. Det sydfynske Øhav, Skarø, Øhavets maritime Museum, udflugter til Skarø Brevkasse: Min kæreste slår mig, hvad skal jeg gøre. 'Rygestop med hypnose' giver dig den bedste metode til at stoppe med at ryge. Se 'Sigter Efter Månen' fra albummet i Go' Morgen Danmark.

Jeg har været sammen med ham i 2 år og har forsøgt at gå fra ham flere gange, men det er svært at gå Biografi 1958–75: Tidligt liv og Jackson 5 (The Jacksons) Jackson blev født som det ottende af ni børn den 29.