Kundera i syv sind

Kundera i syv sind
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788774573838
Kategori:
Udgivet:
10. maj 2006
Sprog:

I de senere år har der været en stigende interesse for det frugtbare grænseland mellem litteratur, filosofi og teologi. Det gælder i forskningen, og det gælder i kulturlivet generelt. Men emnet er mangelfuldt repræsenteret på det hjemlige bogmarked, og mange har efterspurgt flere bøger herom. Derfor lanceres nu Syv-Sind-Serien: en antologi-række, hvor et bestemt skønlitterært forfatterskab med forbindelseslinjer til filosofien eller teologien belyses af syv forskellige litterater, filosoffer og teologer. Serien henvender sig såvel til "den dannede lægmand"’ som til undervisningssektoren, hvor den vil kunne anvendes på f.eks. universiteter, højskoler og seminarier eller i studie- og læsekredse.

Syv-Sind-Serien indledes med bogen Milan Kundera – i syv sind.

120,- As a baritone saxophonist, New York City native Gil Mellé should rank among the greatest of his era, alongside his hero, Sweden's Lars Gullin, or. Forlag: Basilisk Udgivet: 2003.

«Århundrets Bibliotek» var en litterær kanon-kåring som ble foretatt i Norge i 1991, i regi av Den norske Bokklubben. BÃ¥de danske og. «Århundrets Bibliotek» var en litterær kanon-kåring som ble foretatt i Norge i 1991, i regi av Den norske Bokklubben. 000 citater om alt mellem himmel og jord - og jeg samler stadig. Nærmest som ny. 645 sider.