Min barndom i 70'erne

Min barndom i 70'erne
ISBN:
9788711692356
Kategori:
Udgivet:
3. november 2017
Sprog:

Hvordan var det at vokse op i 70'erne? Et portræt af barndommen i et farverigt årti, med tekster af: Kim Bildsøe Lassen, Lars Bom, Christine Feldthaus, Charlotte Fich, Julie Hastrup, Jimmy Jørgensen, Gitte Løkkegaard, Søren Anker Madsen, Christian Mohr Boisen, Isabella Miehe-Renard, Henrik Palle, Signe Ryge Petersen, Signe Wenneberg. 70'erne var et årti, som mange husker, og de fleste har en mening om.

Det var i de år, hvor såkaldt progressive initiativer som Roskilde Festival, Thylejren, Tvindskolerne og Christiania opstod. Den danske rødstrømpebevægelse fik for alvor vind i sejlene, og på Femø inviterede man til ø-lejr kun for kvinder. Den fri abort blev indført. Kvindebands som Hos Anna og Shit & Chanel blev hurtigt populære. Og for første gang nogensinde fik Danmark en kvinde som royalt overhoved.

cartier replica breitling replica.

Du kan højreklikke på billedet og herefter gemme det. www. Hej alle I unge folk. Hej. HverdagOgFest. Jeg er i bedsteforældregenerationen og fryder mig over al jeres kreativitet. Jeg vil gerne præsentere jer for en modig mand.