Det sidste farvel

Det sidste farvel
Forfatter:
ISBN:
9788711621301
Kategori:
Udgivet:
5. april 2018
Sprog:

Robert Hathall inviterer sin gnavne, gamle mor på besøg for, at hendes forhold til hans kone skal blive bedre, men det er ganske forgæves. Moren finder nemlig sin svigerdatter kvalt i soveværelset, inden hun overhovedet har nået at fornærme hende! Kriminalassistent Wexford bliver sat på sagen, og helt fra starten mistænker han ægtemanden uden at kunne komme med en konkret grund dertil. Han bliver igen og igen opfordret til at droppe mistanken til Robert – der er jo ingen beviser. Har Wexford stirret sig blind på den forkerte, mens den skyldige godter sig over at gå fri?Ruth Rendell (1930-2015) var en britisk forfatter, der primært var kendt for sine krimiromaner, og i særdeleshed for romanserien om kriminalassistent Reginald Wexford og hans makker, Mike Burden. Rendell bidrog i særlig grad til krimigenren ved hjælp af sine psykologiske thrillere, og det psykologiske satte hun i endnu højere grad fokus på i sit forfatterskab under pseudonymet Barbara Vine, hvorved krimigenren blev fravalgt. Wexfordserien er en række krimier skrevet af den verdenskendte krimiforfatterinde Ruth Rendell, der har kriminalassistenten Reginald Wexford som hovedperson og følger ham i hans jagt på kyniske kriminelle og maniske mordere.

Titlen Olsen-bandens sidste stik skal ses i sammenhæng med, at det er den sidste Olsen-banden-film. Bemærk at du skal være logget ind for at kunne give stjerner til filmene. 000 km bred.

1. Om filmen.

Men hvis man sender en email afslører man så ikke, at man har en coputer med interernetforbindelse. Bemærk at du skal være logget ind for at kunne give stjerner til filmene.

Af Dan Turèll klik HER for at høre Dan Turèll læse sit digt 'Gennem byen en sidste gang' klik HER for at læse Dan Turèlls digt 'Jeg skulle have været taxachauffør' Når man følger det anbefalede link til afmelding kommer man til en side hvor man kan afmelde – via email.