Fanevagt

Fanevagt
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711890554
Udgivet:
20. december 2017
Sprog:

Året er 1918 – sidste år af udmattelseskrigen. Europa er splittet, og under overfladen ulmer revolutionens gløder. En gruppe revolutionære mødes i al hemmelighed. Det kongelige politi er på sporet af dem og har tidligere på dagen arresteret én fra gruppen. Men i gruppen har de intet andet valg end at stole på hinanden ... desværre er der en spion iblandt dem. Otto Christian Henrik Rung (1874-1945) var søn af den danske meteorolog og opfinder Georg Rung, men hans eget liv gik i en ganske anden retning. Rung arbejdede både som jurist og embedsmand, men han er bedst kendt for sit virke som forfatter og manuskriptforfatter. I 1931 modtog Rung Ridderkorset, og i 1943 blev han beæret med Holberg-medaljen. Han har endvidere fået opkaldt et forfatterlegat efter sig og været uddeler af Otto Benzons forfatterlegat.

Efterforskningen udviklede.

Til dig som vil følge med i artikler og nyheder som handler om brandfolk og løn og arbejdsforhold på det generelle arbejdsmarked.

Palmemordet er mordet på Sveriges statsminister Olof Palme i 1986, hvor han blev skudt ned på åben gade i Stockholms bymidte. Palmemordet er mordet på Sveriges statsminister Olof Palme i 1986, hvor han blev skudt ned på åben gade i Stockholms bymidte. Aktivitetskalender over faste, tilbagevendende og kommende aktiviteter med beskrivelse, arrangeret af foreningen eller husets lejere. Efterforskningen udviklede. Palmemordet er mordet på Sveriges statsminister Olof Palme i 1986, hvor han blev skudt ned på åben gade i Stockholms bymidte. Til dig som vil følge med i artikler og nyheder som handler om brandfolk og løn og arbejdsforhold på det generelle arbejdsmarked. Aktivitetskalender over faste, tilbagevendende og kommende aktiviteter med beskrivelse, arrangeret af foreningen eller husets lejere.