Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler

Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9789150788952
Udgivet:
1. juli 2017
Sprog:

Håbløst forelsket Carly er oprørt. Hun er hans bedstefars læge, ikke ude efter hans penge! Hun kan ikke vente på, at det selvtilfredse smil bliver tørret af Dares frustrerende smukke ansigt. Men før Carly ved af det, er hun fanget i et spind af tiltrækning ... Prinsesse på tværs Som prinsesse af Akathinia bruger Stella sin position til at skabe opmærksomhed om verdens problemer, men hun er mest bare en kransekagefigur. Da Kostas, kongen af Carnelia, tilbyder hende ægteskab og muligheden for at genopbygge et land, der ligger i ruiner, er det den slags ansvar, hun har ledt efter. Eneste problem er, at hun hader Kostas. En nat fuld af skandaler Ingen kender den ægte Nathaniel, for han viser kun sin perfekte facade. Ingen bliver lukket ind, før en aften, hvor han må stole på Katie Field, en almindelig kvinde, der kommer fra en helt anden verden end Nathaniels.

Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler. Lyt til en bog, når du jogger, slår græs eller pendler til dit arbejde. Køb 'Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler' bog nu. fragt: 129,90 kr Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser.

Omgivet af fredfyldte sandstrande. Håbløst forelsket Carly er oprørt. E-bogs ISBN er 9789150788952, køb den her En nat fuld af skandaler Under overfladen kæmper den flotte filmstjerne mod fortidens spøgelser. Sarah Morgan Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler. Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af skandaler (Forfatter: Michelle Conder, Forlag: Harlequin, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9789150788952) Håbløst forelsket/Prinsesse på tværs/En nat fuld af.

Vi, og vores partnere, anvender cookies for at levere vores service og for at vise dig annoncer baseret på dine interesser. Håbløst forelsket Carly er … Håbløst forelsket Carly er oprørt.