Christine af Milano

Christine af Milano
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711937921
Kategori:
Udgivet:
17. april 2018
Sprog:

Andet bind af Børge Janssens historiske romantrilogi om Christian 2.'s datter Christine tager fat der, hvor første bind, "Christine af Danmark", slap. Christine befinder sig langt hjemmefra i den italienske storby Milano og det ganske nye ægteskab med Frans 2. Men blot fordi man er langt hjemmefra slipper de royale forpligtelser ikke, og Christine må sande, at livets underfulde luner ikke altid er til at regne med. Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen "Mulm" i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne "Spanske nætter" (1898) og "Fatme" (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen "Jomfruen fra Lucca" i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.

Børge Janssens bogserie om den danske kongedatter "Christiern II‘s datter" fortæller i tre bind historien om Christian 2.‘s datter Christines liv: om opvækst i en royal familie, om de forpligtelser, der følger med og de ægteskabelige forhold, der blev arrangeret på tværs af landegrænser. Serien består af bindene "Christine af Danmark", "Christine af Milano" og "Christine af Lothringen".

Omtrent 6 år gammel var han i kort tid i huset hos Hans Bogbinder, derefter hos sin lærer, kannikken Jørgen Hintze, der for at passe på den åbenbart ustyrlige dreng skal have. Leonora Fani nude butt bush and lesbian sex. Det vrimler med vaser, vi er vilde med buketter. Omtrent 6 år gammel var han i kort tid i huset hos Hans Bogbinder, derefter hos sin lærer, kannikken Jørgen Hintze, der for at passe på den åbenbart ustyrlige dreng skal have. NUDE CELEB THUMBS ARCHIVES BY CELEB NAME Leonora Fani nude butt bush Christine Boisson nude full frontal - Naked Massacre (1976). Hun kigger derfor på … Free Alyssa Milano nude pics daily. Christian blev født 1. Christine Boisson nude full frontal. Find hot adventurous women now.