Skæbnetunge timer

Skæbnetunge timer
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771416008
Kategori:
Udgivet:
12. marts 2014
Sprog:

Fumpfs! Hvad er der sket med halvvampyrsøstrene? Silvania har fået skæg, og på Dakas pande stråler et klamt kryds af bumser. Selvfølgelig er de midt i puberteten, men ikke bare det. På deres trettenårs fødselsdag skal de forpuppe sig. Og så vil det vise sig, i hvilken form Daka og Silvania skal leve resten af deres liv. Som normale mennesker eller ægte vampyrer? Dette er sjette del i serien om de to halvvampyrsøstre, der på humoristisk vis kæmper med klassiske tween-problemer, som fx at acceptere sig selv. Problemer, som næsten alle piger og drenge i den alder slås med.

Bøgerne er skrevet af tyske Franziska Gehm og oversat til 16 sprog. Serien er i øjeblikket ved at blive filmatiseret i Tyskland. Uhyggeligt spændende og morsom læsning for både drenge og piger i alderen 10 til 13 år. I samme serie er udkommet: En lækker veninde og Et eventyr med bid i, Et dødsensfarligt job, Farlige forvandlinger, Ferie med bid, Glubske gæster på vej og Drakung-fu-mesteren.

a. a. Scarlett Johansson og Chris Evans Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl. Scarlett Johansson og Chris Evans Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl. a. Scarlett Johansson og Chris Evans Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl. a. Scarlett Johansson og Chris Evans Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl. Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl. Scarlett Johansson og Chris Evans Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' (Avengers 3) er den tredje film med de oprindelige superhelte med bl.