Danske Forsteninger

Danske Forsteninger
Forlag:
ISBN:
9788777026706
Kategori:
Udgivet:
1. januar 1999
Sprog:

En flot plakat til skolen, arbejdsværelset, sommerhuset .... De danske naturlandskaber byder på mange oplevelser og udfordringer. Vi vil gerne vide mere om oprindelsen til og udviklingen af landskabet. Hvad ligger der under vore fødder? Hvordan er undergrunden dannet? Hvad fortæller stenene og forsteningerne om vor geologiske fortid? Denne plakat viser fotos af de fleste af de forsteninger, som vi kan finde på stranden, i grusgrave eller i jorden forskellige steder i Danmark. Vi har valgt at vise de almindeligste med deres navn, findested og geologisk alder. Baggrundsbilledet er fra Møns Klint.

Hotell Hammersø i Sandvig: Stammershalle Badhotell: Svaneke Sommerhus: Hotellet har en aldersgrense på 14 år, noe som gir en rolig atmosfære. a. I Kambrium var atmosfærens CO2 indhold 25 gange nutidens.

Østergaard Sten i det danske landskab, Geografforlaget 1988 af Per Smed Kompendium om flint, Jón. Dyr Når man finder fossiler efter dyr, er det som regel rester som skeletter og skaller, der er bedst bevaret.

Fossiler Forstenet dinosauruskogle, Argentina Jørgen Kjær Poulsen Fossiler - eller på dansk forsteninger er betegnelsen for rester af uddøde dyr og. så. Dyr Når man finder fossiler efter dyr, er det som regel rester som skeletter og skaller, der er bedst bevaret. Rytterskolerne i Tryggevælde Rytterdistrikt og Bregentved Gods.