Broderskabet

Broderskabet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771080872
Udgivet:
22. oktober 2010
Sprog:

Storslået historisk romanserie om de sidste store korstog. Solgt i mere end 2 millioner eksemplarer verden over.London 1260. Vennerne Will og Garin er i lære som tempelriddere i ordenens hovedkvarter. Her møder de den unge kvinde, Elwen, og sammen inddrages de i en dødsensfarlig jagt på en bog om den hellige gral skrevet af Anima Templi – et hemmeligt broderskab inden for Tempelridderordenen, som prædiker forsoning mellem de tre religioner: jødedom, kristendom og islam.

Samtidig udkæmpes et blodigt slag i Syrien. I spidsen for en hær af ægyptiske slaver står den unge hærfører og tidligere slave, Baybars. Han griber magten, gør sig selv til sultan og indleder nu en skånselsløs krig mod de kristne, som skal fordrives fra det hellige land. BRODERSKABET er første del i et storslået romanværk om det sidste korstog og det kristne imperiums fald – fuld af historisk drama, skæbnesvangre intriger, dødsensfarlige slag og lidenskabelig kærlighed. ***** Robyn Young skriver med fart og spænding i malende billeder; den indre film spiller lystigt og fortættet. Ganske velfortjent er bogen allerede solgt i over to millioner eksemplarer til udgivelse i over 20 lande … hun mestrer både genre og indhold, indtil man til sidst – øm i armen – må overgive sig. Det er en dejlig konspiratorisk bog, som ligger lige til højrebenet i julehandlen. Hvor meget sandhed, der er i den, er vanskeligt at sige og gudskelov for det. Man sluger denråt side efter side – lige en mere. En sand page turner, med tempo og dynamit. Så det er dejligt, Robyn Young har to bøger mere på bedding- Nordjyske

Da mafia blev ordet - en historisk introduktion til emnet. Portalen med campingpladser, ferieinformationer og aktiviteter for b�rn Ringenes Herre Trilogi - Extended Edition / Lord Of The Rings Blu-Ray: Alle 3 film er extended edition. Vi har korsangerinden, steelguitaristen, guitaristen, harmonikaspilleren m. Efter tre års arbejde og flere års research, er jeg både lettet og stolt over at kunne præsentere min 11.

Siden 1400-tallet har broderskabet Confrérie Saint-Étienne bestræbt sig på at garantere og promovere Alsace-vinenes omdømme. HØJERS FORLAG blev etableret den 1. Efter tre års arbejde og flere års research, er jeg både lettet og stolt over at kunne præsentere min 11. Efter tre års arbejde og flere års research, er jeg både lettet og stolt over at kunne præsentere min 11.