Excel til skabeloner ...

Excel til skabeloner ...
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771881998
Kategori:
Udgivet:
6. november 2017
Sprog:

Excel til rapporter, statistik, cockpit, overblik, planlægning, storskærm, kioskvisning, automation og og og ... Om at gøre regnearket til et værktøj der kan meget mere. Om automation, fejlminimering, forenkling, processer og at gøre det umulige muligt.

Eksemplerne har oftest de store baggrunde: at forenkle for at sparre tid og penge, strømline samt sikre og løfte medarbejderglæden og så er der bare rigtig meget fornuft i at gøre tingene smartere, samt opnå alle disse og mange flere fordele. En anden årsag kan nemlig være at vi på denne måde kan tænke alternativt, kigge udover hvad der i dag er muligt eller tænkeligt, og overgå det.

Få mere tilfredse kunder med større indsigt og overblik. Brugervenlig online software til udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser. Hent budgetskemaer til mange situationer. Åbn en GRATIS værktøjskasse med praktiske skabeloner lige til at downloade og klar til brug i din undervisning i skolen.

Download færdige budgetskemaer i Excel samt OpenDocument format. Anbefales til skoler og vagtplaner 2019 Kalender i Excel Regneark format. Excel Videregående. Anbefales til skoler og vagtplaner 2019 Kalender i Excel Regneark format. Få mere tilfredse kunder med større indsigt og overblik. Excel Videregående.