Når isen brister

Når isen brister
Forfatter:
ISBN:
9788711697832
Kategori:
Udgivet:
9. marts 2018
Sprog:

"Spændende karakterer og velskrevet ned i mindste detalje. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Ikke før sidste side var læst." - Stefan Ahnhem, krimiforfatter Emma har en elsker. Jesper er alt, hvad hun har drømt om og lidt til. Der er bare et lille problem - han er hendes øverste chef; en upraktisk, men også lidt spændende omstændighed.

Så forsvinder Jesper lige så uventet, som han dukkede op. Og ikke længe efter findes en kvinde bestialsk myrdet i hans villa. Peter Lindgren, rutineret efterforsker hos kriminalpolitiet, får hjælp af adfærdspsykologen Hanne Lagerlind til at opklare mordet, som har tydelige ligheder med en ti år gammel uopklaret sag. Når isen brister er en skræmmende og overraskende psykologisk krimi. "En af årets mest interessante svenske krimier.? - Skånska Dagbladet "Her er den! Bogen, du ikke må snyde dig selv for. Helt utrolig god!" - Kristina Ohlsson, krimiforfatter

Emma har en elsker; en elsker, som er alt det, hun har drømt om … og lidt til. Sort angst Camilla Grebe & Åsa Träff, Camilla Grebe & Åsa Träff,. 1294,- blandt 4 butikker Hver måned hjælper vi over 1,7 mio. Jesper er alt, hvad hun har drømt om og lidt til. Årets isar är av dålig kvalitet och kan lura ögat.

Når isen brister - Paperback, Anden, genre: Når isen brister Emma har en elsker. Når isen brister er kapitelinddelt efter hvilken karakter, det givne kapitel følger.

NÅR ISEN BRISTER er en psykologisk krimi, der er både spændende, skræmmende og overraskende. Når frosten først får fat, og der kommer. Readers’ questions about Når isen brister.