Farlige fjæs

Farlige fjæs
Forfatter:
ISBN:
9788799264681
Kategori:
Udgivet:
30. januar 2012
Sprog:

Forfatteren til bogen Førstehjælp til fantasien Tina Dalbøge har udgivet en hel serie af "LAV SELV" e-bøger.

Som altid arbejder hun med genbrug og billige hverdagsting. At lave FARLIGE FJÆS er supersjovt, for her er ingen regler for, hvordan det færdige resultat skal være. Og jo grimmere – jo bedre. Grundmaterialerne som alle de grumme hoveder er lavet af, er salt, mel, kartofler og vat. Derudover er der brugt genbrug, krydderier og helt almindelige hverdagsting. Af gense hobbymaterialer er der kun brugt hvid lim og en lille smule maling. Nogle af bogens idéer kan laves af børn fra omkring 3 år, (med hjælp) men ellers er der ingen alder… Altså forudsat at man kan lide at lege, finde på og skabe. Alle idéerne kan forenkles og gøres mere avancerede. Der er masser af inspiration, og du kan sagtens mikse det hele på kryds og tværs. Idéerne passer perfekt både til de private krea-stunder, til institutioner, SFOér, klubber og ikke mindst i skoleregi. I e-bogen er der idéer til ansigter af sørøvere, kannibaler, trolde, monstre og djævle, og kan fx bruges hvis der skal arbejdes med eventyr-genren i dansk. E-bogen er på 51 sider. Langt de fleste af idéerne er vist i step by step billeder, men der lægges op til, at idéerne blot er en inspirationskilde. Der er mange idéer til baggrunde man kan lime hovederne på.

Og de baggrunde er naturligvis også lavet af billige ting, man ofte har lige ved hånden. E-bogen har Tina Dalbøge lavet i samarbejde med en sparringsgruppe bestående af pædagoger, billedkunstlærere og forældre.

Foran frisøren spørger jeg de.

For første gang i mit liv ser jeg en pedicure. Foran frisøren spørger jeg de.

Reglerne er simple. Foran frisøren spørger jeg de. For første gang i mit liv ser jeg en pedicure. Nå, ska vi ikke have gang i en lille freestyle tråd, som i de gode gamle dage. Og ikke alene er det en pedicure, det er også en mand, der laver den. Reglerne er simple.