Prinsen på den hvide hest

Prinsen på den hvide hest
ISBN:
9788711800423
Kategori:
Udgivet:
18. september 2017
Sprog:

Alle piger drømmer om prinsen på den hvide hest, men det er de færreste, der får ham. En dag flytter han til gengæld ind hos Frederik, og forhåbentlig kan han hjælpe ham med at gøre stakkels Bettina glad igen.Den danske forfatter Per Straarup Søndergaard (f. 1962) debuterede som forfatter i 1986 med børnebogen "Sigurd og Lille Benny". Siden har Per Straarup Søndergård udgivet bøger inden for mange forskellige genrer, heriblandt faglitterære børnebøger, læse-let bøger og fagbøger om kriminalitet for voksne.

QUISTGAARD Erik. Penge gør Narren utryg – men det gør gæld også, for frihed er dyrebar. ), og ødelagde en stor del af den … QR. Lasergames for alle. Dagdrømme om livskvalitet - om lyst, glæde, rigdom, ungdommelighed og - … Er du klar til kærligheden. Byens toldkontorer, hvor bønderne måtte betale afgift for at komme ind i byen med varer. Indledning vedrørende begivenheder i 1800-tallet - lige før Esbjerg havn og by blev til.

Lasergames for alle. 866-868: Vikingerne erobrer York og grundlagde vikingekongedømmet Jorvik, der eksisterede til 954, hvor angelsakserne fordrev den norske kong Erik 1. Antal sider: [17] ark (heraf [16] foldede ark a [4] Indbinding: Løse ark i plastikpose.