Månelys

Månelys
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771882803
Kategori:
Udgivet:
3. april 2017
Sprog:

Succesforfatteren til bl.a. "Panik før lukketid" og "De fremmede og os", indvandringens historie i Danmark, Erik Bang Boesen, har gjort det igen. I denne bog folder forfatteren sig ud i en overdådig storm af et enestående levende og autentisk billedunivers af druk, drama, sorg, glæder og kærlighed. Det er en selvbiografisk rejse i selvterapi der måske også kan hjælpe andre siger forfatteren.

Nogle gange sniger minderne sig ud af mine øjne og triller ned af mine kinder Erik Bang Boesen er født og opvokset i Nykøbing Falster. Han har sejlet de 7 verdenshave og boet 20 år i Sydafrika og bor nu i Svendborg

Himmelkalenderen 2018 passer ypperlig som julegave, bursdagsgave, firmagave etc. I tillegg til en ukekalender for 2018 med drøssevis av nyttige himmeltips, inneholder den 160 ekstra sider med lettfordøyelig astronomistoff krydret med rundt 140 fargerike astrobilder. Galleri. Helt uten kilder. , hvorefter babyerne kan lege i 15 min. okt. Giv din baby og dig selv en oplevelse, der knytter jer endnu tættere sammen, i et magisk nat-univers med dansende månelys og glitrende stjerner. Prosjekt Subjekt , Innstallation 'army of women' (March 2018) Bodyprint on bedsheets, 40 prints, 230 x 140 cm each Hva er klokka iKapp Verde nå. I tillegg til en ukekalender for 2018 med drøssevis av nyttige himmeltips, inneholder den 160 ekstra sider med lettfordøyelig astronomistoff krydret med rundt 140 fargerike astrobilder.

Gaveidé.