I DET SKJULTE

I DET SKJULTE
Forfatter:
ISBN:
9788771905601
Kategori:
Udgivet:
22. maj 2017
Sprog:

CIA-agenten Tom Newman bliver kaldt tilbage til CIA’s hovedkontor i Langley for at mødes med underdirektør Collins i forbindelse med sin brors død. Kort efter sin ankomst bliver han kontaktet af Santini, en gammel kollega. Snart går det op for ham, at intet er, som han troede. Et drama, hvor alle har noget at skjule, udspiller sig. Inden Newman får set sig om, er han viklet ind i en bedragerisk kamp for at finde sandheden. Den nervepirrende jagt fører ham fra Amerika over Cypern for til sidst at slutte i Israel. Men hvem kan han stole på i en verden, hvor alle har deres egen agenda, og bedrag er normen? Vil det gå ham, som det gik hans bror? Uddrag af bogen Hvad er hans job egentlig? spurgte Newman. Der gik mange rygter, men når det kom til stykket, var der egentlig ikke rigtig nogen, som kunne svare på det. Mange havde haft kontakt med ham i årenes løb. Han svævede ind, og så pludselig var han der ikke mere. Bagefter havde ingen kunnet fortælle, hvorfor han var der. Hans primære opgave er at beskytte CIA’s hemmeligheder. Newman kunne ikke lade være med at grine.

Det skal vi vel alle sammen. Jeg taler ikke om små operationer. Han vogter over vores dybeste hemmeligheder. Hans opgave er, at de aldrig kommer frem i lyset.

Rygtet går på, at han endda holder dem hemmelige for vores egen direktør, så han ikke kan briefe præsidenten. Han mener ikke, man kan stole på en politiker. Om forfatteren Brian Staunberg er født i 1972 i Vejle og nu bosat på Fyn. Hans debutroman var Ravkammeret. I det skjulte er hans anden bog i serien. Både som læser og forfatter foretrækker han spændingsromaner med et kompliceret og sindrigt komplot.

april ・ Uke 17 ・ 19:07 Uke 17 ・ 19:07 Det Danske Frimurerlaug af Gamle Frie og Antagne Murere Ammerud, Oslo - 15. Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed. Frisørtimer, manikyrtimer, ny sminke, vippeextentions. Ammerud T-banestasjon – Grorud stasjon – Bryn – Svartdalen – Galgeberg Vanskelighetsgrad: enkel, kan sykles med barn fra … «Det syke barn», 1885–1886, olje på lerret, Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design Det sympatiske nervesystem (i forkortet form SNS; også kalt det adrenerge nervesystem eller sympaticus) danner sammen med det parasympatiske nervesystem det … Den Europæiske Unions (EU) indre marked er et marked, der søger at sikre fri bevægelighed for varer, kapital, tjenesteydelser og arbejdskraft − også kendt som EU's fire friheder − inden for EU's 28 medlemsstater. Har du gått glipp av viktige meldinger. Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed. Excels regnearksfunktion SUM. Her kan du se, hvad det betyder for museets åbningstider og tilbud. Her kan du se, hvad det betyder for museets åbningstider og tilbud. 4 km, +383 m. 4 km, +383 m.