Netop gentagelsen er det smukke

Netop gentagelsen er det smukke
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771083590
Kategori:
Udgivet:
30. april 2012
Sprog:

Jørgen Leth er kunstneren, æstetikeren og romantikeren, der køligt betragter cykelsporten og fortæller den, iscenesætter den: Cykling er til for at blive fortalt. Over for Jørgen sidder Rolf Sørensen; praktikeren, cykelrytteren og realisten, der har mærket cykelsporten på sin egen krop, kørt med blodsmag i munden på grænsen af sammenbrud og tilkæmpet sig store triumfer på landevejen i sin karriere – takket være hårdt slid og timevis af udmarvende træning. Jørgen Leth og Rolf Sørensen mødes i samtale omkring deres fælles passion: Cykelsport. De fortæller om deres personlige oplevelser med cykling, udveksler gamle anekdoter og debatterer forskellige temaer inden for cykelsportens verden. Skrevet i samarbejde med sportsjournalist Flemming Toft.

Mit råd er at du læser 'igennem' og blot springer alt det … Ja, det er rigtigt. Efter en udsolgt koncert under Aarhus Festuge 2017 og grundet enorm efterspørgsel er det elektroniske coverband Mathias and the Beatroots klar til endnu en gang opføre Daft Punks legendariske album ”Discovery” live. For at forberede mig til formandens beretning løber jeg altid de sidste beretninger igennem for at blive inspireret og i forsøget på … Flemming Toft (født 12. Blomstermarked på Slotstorvet lørdag den 15. Mit råd er at du læser 'igennem' og blot springer alt det … Ja, det er rigtigt. Alle på øen lader til at have fået røde næser efter de seneste tre-fire dages intenst solskin, og mange cykler i stedet for at tage bilen.

Rolf Sørensen (født 20. Zeus kan i forbindelse med Odysseus overdrage en del af ansvaret for ham til Athene. Hvorfor skal vi høre om Odysseus’ møde med Kirke. Blomstermarked på Slotstorvet lørdag den 15. Formandens beretning for sæsonen 2016 - 2017.