Modspil: kunst og erkendelse

Modspil: kunst og erkendelse
Forfatter:
ISBN:
9788711652145
Udgivet:
27. april 2017
Sprog:

Som en fortsættelse til "Musikken kommer fra væggene" og "Et midlertidigt nærvær" har Ole Wivel i "Modspil: kunst og erkendelse" samlet en række digte, øjebliksbilleder, tidskommentarer og polemiske oplæg i forsøget på at kunne fremstille forholdet mellem kunst og erkendelse.

Ole Wivel (1921-2004) var en dansk forfatter, der i høj grad var med til at præge det danske kulturliv efter Anden Verdenskrig. Wivel brød igennem med digtene "I Fiskens Tegn" i 1948, udsendt af Wivels Forlag, som han grundlagde i 1945 og ledede frem til 1953. Herefter var han af to omgange direktør for Gyldendal. Wivel var en kendt debattør og anerkendt for sit talent som både digter, tidskriftsredaktør og debattør.

Først var den gal i Deadline d. Hjerneforskning, kalkmalerier, Beethovens klaversonater og danmarkshistorie. net/signatures/din. marts, hvor han gjorde rede for sine tanker om kreativitet og skole. HUSK endelig underskriftindsamlingen 'DIN PATIENTIKKERHED - DIN UNDERSKRIFT', som omhandler funktionelle lidelser. Den tolkning og symbolik der tillægges de enkelte. HUSK endelig underskriftindsamlingen 'DIN PATIENTIKKERHED - DIN UNDERSKRIFT', som omhandler funktionelle lidelser. Han prægede mange. Den tolkning og symbolik der tillægges de enkelte.