Glansbilledsamlerne

Glansbilledsamlerne
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792286253
Udgivet:
7. maj 2010
Sprog:

Seks drenge, seks skæbner. Velkommen til Tórshavn og København fra 60’erne til 90’erne. Glansbilledsamlerne er en roman om de idealer og lidenskaber, der kan være så stærke, at man dør af dem. Det er en roman om Færøernes forvandling til et moderne velfærdssamfund, om de gamle traditioners møde med den nye tids åbenhed og velstand, om alle de forestillinger om et godt liv, der har det med at spænde ben for sig selv. Den eneste overlevende i denne roman er læseren. "Jóanes Nielsen har ristet en rune over nogle af de kammerater, der skred i svinget på vejen til voksenlivet.

(...) Det var ikke til at holde ud at læse om, hvis ikke forfatteren skrev så godt. " - Henrik Wivel, Weekendavisen "... gedigen fortællekunst, et komplekst og betagende broderi af menneskeskæbner. " 5 STJERNER - Anne Lise Marstrand-Jørgensen, Berlingske Tidende "... en vidunderligt velskrevet og stilsikker roman ..." - Tine Maria Winther, Politiken "... en stærk og sjældent intens læseoplevelse... " - Zenia Johnsen, Litteratursiden.dk

I dag er han fastansat i ensemblet på Aarhus Teater. Simon Mathew er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2014 og er tidligere dansk sanger. I dag er han fastansat i ensemblet på Aarhus Teater. I dag er han fastansat i ensemblet på Aarhus Teater. I dag er han fastansat i ensemblet på Aarhus Teater.

Simon Mathew er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2014 og er tidligere dansk sanger. Simon Mathew er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2014 og er tidligere dansk sanger. Simon Mathew er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 2014 og er tidligere dansk sanger.