Blomsterbergs bedste

Blomsterbergs bedste
Forfatter:
ISBN:
9788740036046
Kategori:
Udgivet:
9. november 2016
Sprog:

Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle.

Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Nu har hun samlet størstedelen af sine kendte og elskede opskrifter i én stor bog til glæde for både nye og gamle fans.

Den suveræne konditor står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig kæmpestor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk dyster om at bage de vildeste kager. Hendes nye opsamlingskagebibel bør stå på hylden hos alle, der elsker at bage kager og andre søde sager. Bogen indeholder opskrifter på alt hvad hjertet måtte begære af bagværk. I alt 364 sider med brød og knækbrød, søde gærbrød og wienerbrød, flødekager og lagkager, tørkager, rørekager og muffins, cookies og småkager, konfekt og knas, desserter og ikke mindst et fyldigt afsnit om julebag. I alt 170 af hendes allerbedste opskrifter. Med "Blomsterbergs bedste" behøver man kun én Blomsterberg-bagebog i køkkenet. Den perfekte bagebog til alle, der elsker det søde liv lige som Mette.

Opskriften får du hér. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige Pålægsmaskine. Opskrift på vaniljekranse fra Mette Blomsterberg. Mellem jul og nytår trådte Liberal Alliances partiformand, Anders Samuelsen, op på badevægten og fik et chok. Søg blandt 850+ restauranter. Min store madglæde har jeg fra min mormor, som var meget dygtig i et køkken. Opskriften får du hér. Opskrift på vaniljekranse fra Mette Blomsterberg. Drømmekage fra Brovst.