Farlig ferie 4

Farlig ferie 4
Forfatter:
ISBN:
9788777199424
Kategori:
Udgivet:
1. januar 2014
Sprog:

Seks spændende og velfortalte historie om en familie med to hyperaktive og eventyrlystne forældre, der altid tager på farefulde og begivenhedsrige ferier og to sønner, der absolut ikke gider følge forældrenes aktive udfoldelser. Den ældste søn er fortælleren i historierne.

Altid skal forældrene på bjergbestigning, surfing, dykning og farefuld safari - og det gider den ældste dreng i familien bare ikke. Han orker ikke forældrenes tempo, og vil hellere holde en almindelig daseferie, som alle andre almindelige familier. Historierne er fulde af spænding, tilsat en god portion ironi og humor. Bøgerne er selvstændige historier, og kan derfor læses hver for sig. Målgruppe for serien: Børn på 8-11 år.

2. Kjøp og salg av gamle tegneserier og album, Onkel, skrue, Donald, Duck, Fetter, Anton, Langbein, ole, dole Doffen, Bestmor, Duck, Andeby, Mikke, Mus, Danske kendte 28. Arbeidstilsynet har fått nye nettsider og en del gamle lenker fungerer ikke lenger. Følg denne oppskriften. 2. Vulkaner er skabende såvel som udslettende… Lever vi på lånt tid og nåde fra Jordens glødende kerne. Her kan du på din rejse til Bangkok flyde afslappet af sted i en båd og betragte det lokale liv, når. Hovedfloden i Bangkok, Chao Phraya, er byens transportåre.

2018 Hun er 16 år yngre end ham: Lilholts lykke er Ninna Ferie 1 time siden Her går abe amok på dyrplager Formel 1 1 time siden Konkurrenter.