Fra nær og fjern

Fra nær og fjern
Forfatter:
ISBN:
9788771904086
Kategori:
Udgivet:
17. marts 2017
Sprog:

Novellesamlingen Fra nær og fjern består af en række skæbnefortællinger, som beskriver en række meget forskellige mennesker og deres liv.

Alle noveller er fiktive, men baserer sig på hændelser, som forfatteren selv har oplevet eller hørt om.

Formålet med novellerne er at gøre opmærksom på, hvordan livet kan tegne sig for mennesker. Uddrag af bogen Kokken Hans og hans kone kendte en enlig mor med en datter på tolv år. Moren var ikke rask. Hun led af Parkinsons og havde problemer med at gå, og hendes hoved havde fået en sær hældning. Datteren Marianne passede godt på sin mor og var en meget hensynsfuld og tænksom pige. Hun ønskede at arbejde i nærheden, så hun kunne være der for sin mor og holde øje med, hvornår det var betimeligt at tilkalde deres læge. Dagene gik meget godt, og det var sjældent, at moren havde brug for lægen, så en dag sagde hun til Marianne, at hun jo kunne begynde at studere på handelshøjskolen i regnskab, som interesserede hende så meget. Marianne lyste op og glædede sig over sin mors gode vilje. Hun blev indmeldt i skolen og gennemførte sit studium i regnskabsvæsen. Hun fik arbejde i et revisionsfirma i nærheden af sin mors adresse, og så var morens ønske gået i opfyldelse, og hendes datter var lykkelig. Om forfatteren Randi Allerup (f. 1943 i Hampen) debuterede som 72-årig i 2015, hvor hun udgav to bøger, erindringsbogen Højt at flyve om sit liv som maniodepressiv og Min perlerække, som er en beskrivelse af mennesker, som har betydet meget for hende.

I 2016 udgav hun Aristokraterne om den adelige slægt Nygaard. Randi Allerups skrivestil er ærlig og direkte og kommer fra hjertet.

Før vi går til selve metoderne til at fjerne forvorter med, er det måske en god ide, at du forstår, hvad en fodvorte er, og hvorfor. Se her hvordan du slipper af med mosset. Før vi går til selve metoderne til at fjerne forvorter med, er det måske en god ide, at du forstår, hvad en fodvorte er, og hvorfor. , MIDI-filer, Linker til sanger, viser og Midi 1. Før vi går til selve metoderne til at fjerne forvorter med, er det måske en god ide, at du forstår, hvad en fodvorte er, og hvorfor. Siden 1896 har Solstrands utsøkte beliggenhet, vakre omgivelser og storslått utsikt over fjell og fjorder, fasinert gjester fra fjern og nær. Selge din bolig i Spania: Nødvendige dokumenter når du selger din bolig i Spania. 1800 Illustrerte Sanger til Allsang og Festlige Lag, Bryllup etc. Siden 1896 har Solstrands utsøkte beliggenhet, vakre omgivelser og storslått utsikt over fjell og fjorder, fasinert gjester fra fjern og nær. HEDRUM BYGDETUN ligger på gården Vestbymoen i Kvelde sentrum.