Fanget i fortiden

Fanget i fortiden
Forfatter:
ISBN:
9788711814949
Udgivet:
21. september 2017
Sprog:

Pludselig skete der noget. Først ganske svagt, så tydeligere. En meget skarp tone, næsten som en fin sirenetone, nåede Torbens ører. Det var, som om den trængte helt ind i hjernen og til sidst fyldte den totalt.

Samtidig blev tingene omkring ham utydelige. Det er ligesom at blive bedøvet, nåede han at tænke.

Så var de to sæder tomme. Men sirenelyden fortsatte, og hovedtelefonerne svingede lidt frem og tilbage i spiralophænget. Der lød en svag knirken. Døren gik langsomt op, og en mand listede hurtigt ind. Vandet drev fra hans frakke.

Han tørrede regnen af ansigtet, lagde frakken på bordet og gik hen til det sæde, Torben havde siddet i. Hurtigt satte han sig, tog hovedtelefonerne på, trak hjelmen ned – og følte, hvordan tågen lagde sig på hovedet. Snart var han forsvundet. Professor Niels Bille og Torben havde fået føleskab til året 1711. Kessel var rejst med! Det lyder som en science fiction-gyser – og Erik Schmidts bog er science fiction, men helt, helt anderledes end det kunne ventes. I denne fantasifulde fortælling væves nutid, fortid og fremtid sammen i en serie forbløffende oplevelser, båret af en stigende spænding, der kulminerer i den overraskende afslutning!

På Museum Frello kan du opleve Otto Frellos fantastiske univers. Brygning af øl. Kildeløst materiale kan bli fjernet.

Se gratis Shemale pornofilm i sexhus. Han er bedst kendt for sin rolle som Michael. Stjerne løber maraton i dette kostume: - Mangler plads til mit udstyr Hvis du ikke har været med på en guidet tur, er her en lille guide: Byvandring, sådan gør du. Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind. Brygning af øl. Sider i kategorien «Norske krimserier» Under vises 52 av totalt 52 sider som befinner seg i denne kategorien. Vardemuseerne er hele syv forskellige udstillingssteder i Varde Kommune.