Dronehåndbogen

Dronehåndbogen
Forlag:
ISBN:
9788740621969
Kategori:
Udgivet:
26. februar 2018
Sprog:

Dronehåndbogen:Den komplette grundbog til dronepiloten Mange finder droner spændende. Både på baggrund af det, som dronerne kan i dag, men måske især på baggrund af de muligheder, der åbner sig når man tænker droner ind i en større sammenhæng. Fremtidsmulighederne synes uudtømmelige. Dronehåndbogen er skrevet af folk, der har gjort fascinationen af droner til en levevej – og den baserer sig på de erfaringer, som de har gjort os undervejs.

Men da droneverdenen er under stadig udvikling, vil der hele tiden komme nyt og derfor er der givet mulighed for, at man kan tilføje egne notater efter hvert kapitel. • Bogens indhold omhandler de emner Trafik- Bygge og Boligstyrelsen harbesluttet skal være indeholdt i et dronefører kursus. • Nyttig som lære- eller opslagsbog i forbindelse med at du uddanner dig tildronefører. • Kapitlerne i bogen er farveinddelte, så du hurtigt kan slå op under det ønskedeemne. • Tilføj dine egne erfaringer og notater.

Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Se de kommende datoer her. Se de kommende datoer her. Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Se de kommende datoer her. Tag på dronepilotuddannelsen i Værløse, Kolding, Esbjerg, Stauning eller Aalborg og få dit dronebevis (1A, 1B eller 2) på kun 3 dage. Se de kommende datoer her. Se de kommende datoer her.