Et ordentligt menneske

Et ordentligt menneske
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711947920
Kategori:
Udgivet:
2. marts 2018
Sprog:

Claus Lund er altid parat til at hjælpe en ven i nøden, og han er i det hele taget mester i at overbevise sig selv og andre om, at han er et ordentligt menneske. Men i løbet af historien finder læseren lige så stille ud af, at Claus ikke er den, han udgiver sig for at være. Facaden begynder at krakelere, da Claus løber ind i en gammel bekendt, hvis problemer han forsøger at påtage sig. Efterhånden finder både han selv og læseren imidlertid ud af, at han måske ikke formår at være den pålidelige ven og et så hæderligt menneske, som han forsøger at fremstå som.

Det er et farvel til et menneske, der havde fyldt umanerligt meget i hele mit liv. Kort ventetid. Vennerne står på sidelinien og siger:”Nu må du altså også se at komme videre. Udsagnet bruger Grundtvig i et større digt af samme navn, og dets betydning har været og er stadig ofte til diskussion blandt grundtvigtilhængere. Læs første indlæg i rækken og min mening om Instagram generelt lige HER. Dette er mit eget brev til min mor – skrevet et par måneder efter hendes død. Han var sgu ikke en ordentlig mand overfor dig, og han er ikke værd at græde over.

Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings.