Aarhus-København

Aarhus-København
Forfatter:
ISBN:
9788791324451
Udgivet:
1. januar 2013
Sprog:

Forfatter er tidligere lektor på Viby Amtsgymnasium Jens Dalsgård, der flere gange har udsendt bøger, hvori han har demonstreret evner som fotograf. I denne bog har han søgt at finde de samme motiver i Aarhus som i København. Vi møder vores eget rådhus og det samme i København. Vi ser eksempler på teatre, kirker, over badeanstalter til hoteller, kirkegårde samt vort smukke tinghus sat over for Domhuset i hovedstaden. Der er prøver på bylivet ved Åen og tilsvarende fra Nyhavn. Det er dristige og morsomme billeder, der med et glimt i øjet giver et portræt af den mindre by og hovedstaden. Stort og småt er kort og godt sat sammen lige fra kloakdæksler til kongelige bygninger. Det er en bog, man bliver glad for at bladre i. Selvfølgelig skal det understreges, at den ikke giver udtryk for mindreværdskomplekser.

Vi er fortsat glade for vores by, selv om dimensionerne er større i hovedstaden.

City til City på kun 45 minutter. Op til 5 daglige afgange fra hver by. Fotografering i ind og udland for alle virksomheder.

Der hvor kunderne er, der hvor klienten vil have vi er og i den. Op til 5 daglige afgange fra hver by. En af Danmarks bedste og mest omfattende uddannelser til Akupunktør. Det er nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse med toget. Vælg blandt vores mere end 30 daglige afgange, når du rejser på strækningen Aarhus - København.