Dronningens Have

Dronningens Have
Forfatter:
ISBN:
9788771906349
Udgivet:
14. juli 2017
Sprog:

Novellerne er inspireret af skulpturerne i Marselisborg Slotshave. Enten i kraft af deres skulpturelle eksistens og den magi og stemning, der omkranser dem, eller deres udvalgte placering i slotshaven. Fortællingerne spænder vidt, fra skæbnefortællinger fra nutiden til mere eventyrlige historier med magisk touch, altid med et tvist, der skal vække eftertanke hos læseren. Uddrag af bogen Det risler koldt ned ad ryggen på Natasha. Næsten hviskende spørger hun Adam, hvad årstal det er. Han sender hende et tvivlende blik og peger på skiltet. 2014. Natasha tør næsten ikke sige det højt. Det er for uvirkeligt og totalt uoverskueligt. Philip, der står 2014, og Adam påstår det samme. Philip kigger fortvivlet på det selvsamme skilt. Der står 2013. Selvfølgelig gør der det, det er det rigtige årstal, siger han til sig selv. Han klør sig i nakken. Hvordan kan det ske? Hvordan kan hans søster fra det ene øjeblik til det andet forsvinde ind i et andet år? For en time siden kørte de forbi hinanden på pisten, og nu befinder hun sig i en anden tid, fordi hun kørte sammen med Adam! Hvem er denne Adam? Om forfatteren Patricia C. York (f. 1962) er opvokset i Sønderjylland og bor i dag i Århus. Hun er uddannet cand.

ling.merc., har arbejdet i syv forskellige lande og har senere taget en HR- og feng shui-uddannelse. Hun har sammen med sin mand tegnet det smukke Blåvand Kurbad & Wellness og er stor haveentusiast. Hun debuterede med spændingsromanen Mauranius – Arvingen i 2009, har været med i et par novellesamlinger og er medforfatter til Yorks Kolesterolfrie Kogebog.

Balletskoleejeren Susanne Heering har sat sit rækkehus i Hellerup til … Cozy family run boutique style hotel - Hotel Christian IV Copenhagen has great central location near Nyhavn. Balletskoleejeren Susanne Heering har sat sit rækkehus i Hellerup til … Cozy family run boutique style hotel - Hotel Christian IV Copenhagen has great central location near Nyhavn. Jubii – dit mentale frikvarter med Underholdning, Debat, Spil, Video og Nyheder om Kendte, Familieliv og Fritid, Mad, Sundhed, Dyr, Krimi, Biler, Sex og samliv. Faldt Dannebrog ned fra himlen i 1219. Juletraditioner Julen nærmer sig og snart skal der sættes juletræ op. Fly fishing, home of the Queen, holiday cottages, days out in Grampian, great castle estate and holidays in Scotland. Juletræet kommer fra statsskoven og selvfølgelig skal det have både passende højde og et flot udseende. Da havde allerede de store i landet rejst sig mod Bothwell, og de måtte med et par hundrede bueskytter forlade Edinborg.

Jytte Krag-Juel-Vind-Frijs fratræder næste år. Visit our St. Balletskoleejeren Susanne Heering har sat sit rækkehus i Hellerup til … Cozy family run boutique style hotel - Hotel Christian IV Copenhagen has great central location near Nyhavn.