Ondskabens toner

Ondskabens toner
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740601695
Kategori:
Udgivet:
19. marts 2015
Sprog:

Walter Gröhn og Jonna de Brugge stilles over for endnu en vanskelig sag i Ondskabens toner, den fritstående fortsættelse til Stefan Tegenfalks populære krimiserie. En 16-årig pige findes død nær vandet i Bromma. Et brutalt mord, hvor gerningsmanden grundigt har slettet alle spor efter sig. Alle på nær ét – som han gerne vil have, at politiet skal finde.

Snart kastes Jonna de Brugge og de andre i Walter Gröhns gruppe ved Stockholms politi ind i jagten på en morder, som ikke blot er usynlig, men også virker til at mangle motiv.

I takt med at efterforskningen skrider frem, og politiet trænger dybere ind i den verden, som pigen levede i, dukker flere og flere blindgyder frem. Jagten på morderen bliver snart til et mareridt for Walter og hans team. Er alt bare en tåge af løgn? Hvem taler sandt, og hvem kan man stole på? Svenske Stefan Tegenfalk, født i 1965, debuterede med Vredens tid som den første del i trilogien on den kyniske kriminalkommissær Walter Gröhn og den begavede Jonna de Brugge. De efterfølgende bøger i serien er Nirvanaprojektet og Det manglende led - og nu den fritstående bog Ondskabens toner.

000 bøger. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og … Salmernes Bog. Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150. Mindst 75. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien.

000 bøger. 000 af bøgerne er danske. 000 af bøgerne er danske. Om oversættelsen: Oversættelsen fra 1931 er på mange måder bedre end det makværk, der blev udført for vores skattepenge i 1992, … Nej, den faste, jeg ønsker, er at løse ondskabens lænker og sprænge ågets bånd, ja, at du deler dit brød med den sultne Esajas' Bog 58,6-7 Intens roman, der giver et fremragende indblik i de strenge efterkrigsår i Spanien i et lille, iltfattigt og skinhelligt landsbysamfund, hvor den … Søg Alle årgange Facebook BUPL.