Hold ud, Morten!

Hold ud, Morten!
Forfatter:
ISBN:
9788711585351
Kategori:
Udgivet:
31. juli 2017
Sprog:

De springer på ham og vælter ham. De slæber ham ind på drengenes WC og holder ham.

Det er Erik og Frede sammen med Henrik og Lars. Og Erik haler en sodavandsflaske frem og tisser i den. Og før Morten når at opfatte ret meget, svinger de flasken foran hans ansigt.

De råber, at han skal drikke. Og de presser flasken mod hans mund. – Drik det! Drik det! Så bliver du stor og stærk, din pissemyre. – Drik det! Drik det! Det er sundt og passer lige til en kolort som dig.12-årige Morten bliver groft mobbet i skolen, og hans forældre magter ikke at gribe ind – måske er det på tide, at han selv gør noget? Kun én ting får ham til at holde ud: Hanne.

Per Gammelgaard (f. 1948) blev uddannet bibliotekar i 1973 og har siden da skrevet en række digtsamlinger. I 1981 debuterede han som romanforfatter med "Er du hjemme, Johanne?"

maj, tænker jeg. For at undgå fredagens myldertrafik begyndte spillere, forældre og ledere allerede at ankomme kl. Så har vi smidt forældrene ud af køkkenet, for nu er det DIG der skal være mesterkok. Kontakt klubtræner Erika Brøndum på 28909458. Under slutrunden i Frankrig forbløffede Danmark den internationale fodboldverden med kreativt spil og blev først slået ud i semifinalen.

Hvad med at lave noget styrketræning, som rent faktisk gør dig en bedre løber, og ikke bare stærkere. Lej en kok, på Danmarks største platform for udlejning af kokke og nyd nærværet med dine gæster. GLADSAXE - HVIDOVRE 5-4 (2 semifinale kamp) HOLD DA KÆFT .