Psykologiske undersøgelser af børn

Psykologiske undersøgelser af børn
ISBN:
9788777062957
Kategori:
Udgivet:
31. oktober 2011
Sprog:

I denne bog gives der svar på de mange spørgsmål, som psykologer stiller sig selv i forbindelse med det praktiske børnepsykologiske undersøgelsesarbejde, som rummer mange psykologfaglige og personlige udfordringer. Forfatterne belyser de mange aspekter ved planlægning og udførelse af en psykologiske undersøgelse af børn fra 0-17 år, fra barnet henvises til lovgivningsmæssige forhold, de indledende møder, valg af psykologisk test, testsituationen, observationer, konklusion, udfærdigelse af rapport og tilbagemelding. Bogens anden del indeholder beskrivelser af de mest benyttede test, deres anvendelsesmuligheder, administration og opgørelse samt forfatternes vurdering. Der er desuden case-materiale med eksempler på undersøgelsesforløb og psykologiske erklæringer.

Samtidig er det sværere at stille diagnosen hos børn.

Strategier for kærlighed og udvikling i parforholdet / parterapi Parterapi Posted by Familie- og parterapeut Kasper Larsen2017-10-28 13:17 • Kom ud af parforholdets Tornerosesøvn Livet slutter ikke ved de tredive eller sølvbrylluppetParterapi-parterapeut. dk. Citat: Et stigende antal børn og unge bliver ramt af depression. 59 Selv om vi i Danmark i 1970, ligesom i flere andre europæiske lande på regeringsplan, har sagt nej til fluoridering af drikkevandet, er det meget interessant, at man i USA med støtte fra den amerikanske regering alligevel, trods alle beviser om fluors giftighed, prøver at få gennemført tilsætning af fluor til drikkevandet i alle større. marts 2018 en kontroversiel forelæsning om folkeskolens danskfag.

Men mange går med det i stilhed – de kan ikke selv sætte ord på, hvordan de har det. 00. Kriminalistiske undersøgelser af seksuelle overgreb mod børn i familien i Danmark Beth Grothe Nielsens studier. 7.