Islam og kristendom - konflikt eller dialog?

Islam og kristendom - konflikt eller dialog?
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788774951643
Kategori:
Udgivet:
8. april 2010
Sprog:

»Oddbjørn Leirviks bog Islam og Kristendom – Konflikt eller dialog? er nok den mest betydningsfulde bog indenfor sit felt, der er blevet skrevet i det sidste tiår ... En bog man får lyst til at lytte til, dels fordi man bliver klogere, på forskelle og lighedstræk mellem islam og kristendom, og dels fordi den giver læseren håbet tilbage. Håbet om at samtalen nytter på trods af det besvær og den smerte, der også er forbundet med den.« Sognepræst Ebbe Elm, Folkekirke og religionsmøde Professor i interreligiøse studier ved Det teologiske fakultet, Oslo Universitet, Oddbjørn Leirvik, fremlægger i Islam og kristendom baggrunden og hovedtemaerne for kultur- og religionsmødet mellem de to religioner på et refleksionsniveau, som ikke hidtil har foreligget på dansk. • Bogen er nuanceret i sin historiske gennemgang og den perspektiverer i forhold til nutidige problemstillinger. • Den er faglig i sin fremstilling af de centrale og kontroversielle punkter i tro og religion – det er ikke en debatbog, men den er klar i sine holdninger.

• Endelig tager Leirvik tro og troende alvorligt, han anerkender mangfoldigheden og foranderligheden inden for de to religioner og insisterer på, at der også er et etisk og politisk perspektiv, som bør tages alvorligt.

Samlet og udgivet af Monica Papazu, Thomas Helbig Hansen og Majken Frost. För att fritextsöka på sidan tryck ner tangenterna ”Ctrl” och ”F”. Illustr. Jeg har valgt å dele besvarelsen av denne problemstillingen inn i to deler. De to afslørende udsendelser på TV2 og de efterfølgende udtalelser og artikler har klart dokumenteret, hvad vi vidste i forvejen: At Politiets. Lov og Ansvar. Visdomsnettet er din portal til esoterisk visdom, her kan du frit hente hundredvis af artikler om spirituel udvikling, esoterisk filosofi og skabende meditation. Jeg har valgt å dele besvarelsen av denne problemstillingen inn i to deler. Navn på inderside af omslag [53014] 110 : General Marbots erindringer fra. I den første vil jag ta for meg bakgrunnen for opprettelsen av staten Israel, og.

I den første vil jag ta for meg bakgrunnen for opprettelsen av staten Israel, og.