Dødens mobil

Dødens mobil
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771415483
Kategori:
Udgivet:
27. april 2014
Sprog:

Ny titel i serien Dynamo – TURBINES letlæsningsserie til børn og unge fra 10 år og op. Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen.

Der er smæk på emnerne, og sproget er læsevenligt og tilpasset målgruppen. Både erfarne og unge forfattere og illustratorer bidrager til serien, der alle er indbundne bøger i en god kvalitet. Den første DYNAMO-bog Fuck, det gør ondt, Willy udkom d. 03/02 2014. Se mere om titlerne i serien nederst. Om Dødens mobil: Carl er træt af altid at nøjes med sin søsters aflagte mobiltelefoner. Men en dag vinder han en spritny mobil i en butik. Det viser sig dog snart, at mobilen ikke er helt almindelig. Pludselig begynder den at skrive af sig selv: Kære Carl. Det er Rigmor. Er du klar til at gøre en god gerning for mig? Dødens mobil er en spændende bog om en mystisk mobil. Den er skrevet af Dorte Lilmose og illustreret af Lars Gabel. Både sprog og illustrationer vil tiltale unge læsere. Bogen har LIX 18.

Scandlines solgt for kæmpe beløb. 500 kroner og bad i stedet om at få prøvet sin sag i. 02. Dansk og Nordisk Kunst 1750-1900. Her får du oversikt. En pris TV overalt. 02. 2017 · Se video: Her er ulven, der blev skudt i Vestjylland Lars Frydendal nægtede at betale bøden på 3. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Varg Veum (jfr uttrycket varg i veum) är en fiktiv privatdetektiv i Bergen i Norge som är huvudpersonen i en serie berättelser av Gunnar Staalesen. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Varg Veum (jfr uttrycket varg i veum) är en fiktiv privatdetektiv i Bergen i Norge som är huvudpersonen i en serie berättelser av Gunnar Staalesen.