De savnede

De savnede
Forfatter:
ISBN:
9788740034486
Kategori:
Udgivet:
9. november 2016
Sprog:

IKKE ALLE, DER FLYGTER, SKAL FINDES På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder.

Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse. Imens banker verden på døren. Øens nye kasino er blevet oversvømmet, der er surfere på hele øen, og Afrika lider, så tusindvis af flygtninge tager den farlige rejse mod Europa. I den lille lufthavn på øens østkyst lander et filmhold for at optage et afsnit af seersuccesen De savnede og finde en kendt danskers forsvundne far. Men den kendte dansker ser hellere sin far død end levende.

Hun har hang til piller og plejer at få sin vilje. De savnede er en thriller om savn, magt og kærlighed. Thomas Rydahl debuterede i 2014 med Eremitten. Romanen blev en læser- og anmeldersucces og indbragte forfatteren adskillige priser – Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman.

45. Her kan man trygt stille op. Her kan du lese om og sammenlikne over 400 hunderaser, se bilder og filmer og dele dine. Det har nå gått fem uker siden Stig Ingar Evje (44) forsvant. Hvis du har drømmehjemmet til Kalle og Jimmy, kan du ta kontakt med eier for en hyggelig kaninprat på epost: [email protected] Politiet drar til fjells med en gang hvis de får nye tips i saken. Skab bedre indeklima med en. Antall personer er sunket fra 275 til 77. januar 2005 kl 17.