Oplagt

Oplagt
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788757434330
Kategori:
Udgivet:
27. oktober 2015
Sprog:

Vi står på kanten af et paradigmeskift, der vil ændre vores måde at lede virksomheder på. Meget af det vi har set som god ledelseslatin de seneste årtier, kan vi godt glemme igen. Nye revolutionerende forskningsresultater punkterer nemlig flere af de fejlfortolkninger, vi hidtil har indrettet vores arbejdsliv efter. Forfatterne fremlægger en tilgang, der med udgangspunkt i ny dokumenteret viden tager højde for menneskets biologi og nedarvede tilbøjeligheder. I stedet for at udtrætte hinanden med besværlige arbejdsvilkår, belastende kompleksitet og alt for langsigtede forandringsprojekter skal vi designe omgivelser og værktøjer, der stemmer overens med menneskets naturlige præferencer. Oplagt – at lede adfærd giver en tiltrængt opsang til alle ledere, gør op med de misforståelser, vi har baseret vores ledelsesmetoder på, og giver et tydeligt billede af, hvad der kendetegner ledelse før, nu og i fremtiden.

Bogen indeholder konkrete værktøjer, der nemt kan overføres til en hvilken som helst organisation. Hvorfor fortsætte ad den komplicerede vej, der for hvert nyt tiltag, du implementerer, bliver mere ufarbar, når det er meget lettere og langt mere effektivt at vælge det oplagte? IndholdsoversigtForord. Vi taler til dig fra fremtiden DEL I: BAGGRUNDENKapitel 1. Vi er på kollisionskurs Kapitel 2. Ledelse før, nu og i fremtiden DEL II: DET BEGRÆNSEDE MENNESKEKapitel 3. Vi er ikke rationelle Kapitel 4. Vi er ikke viljestærke Kapitel 5. Vi er ikke selvkørende DEL III: NUDGING SOM FREMTIDIGT LEDELSESVÆRKTØJKapitel 6. Nudging: de små veltilrettelagte skub Kapitel 7. Adfærdsledelse i praksisKapitel 8. Ledernes fremtidige forpligtelseEfterord Litteraturliste Tak

Vi hjælper gerne med forslag. USA er mulighedernes land og her er oplevelser for alle, hvad end du er til storbyferie, naturoplevelser eller afslapning på stranden. Størst udbud af musik til lave priser og med hurtige leverancer. Gaveæsker til kunder og ansatte med jeres personlige budskab. Kig ind, vi har underholdningen der hjælper dig til at få lavet det perfekte arrangement, som alle dine deltagere vil elske. dk - CVR-nummer: 28 54 42 94 Vi fører alt i slik med logo. Business Development Engineer På BDE bliver man som studerende klædt på til at være ingeniør, iværksætter, leder og forandringsagent i en verden i hurtig. Tulstrup Sten og Grus, i daglig tale TSG, som er en del af Gilleleje Transport koncernen, blev oprindeligt etableret i forbindelse med levering af grusmaterialer til.