Klaverstemmeren

Klaverstemmeren
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771590258
Kategori:
Udgivet:
25. april 2014
Sprog:

Det er daggry, og manden bag rattet har ingen ro i kroppen. Ligegyldigt hvor mange hestekræfter, han behersker, kan han ikke undslippe dæmonerne. I morgendisen ser han en ung kvinde. Hun er nøgen og kommer løbende lige mod ham på landevejen.

Senere bliver kvinden fundet foran klaverstemmeren John Gideons dør, men hun kan hverken fortælle, hvem hun er eller hvad, der er sket. Naboerne sladrer om den evige strøm af unge kvinder, der gennem årene har passeret ind og ud ad klaverstemmerens dør. Kvindens tavshed gør arbejdet kompliceret for kriminalkommisær Conny Sjöbergs team. Da de efterfølgende får yderligere to sager, der skal opklares, kan de dårligt se skoven for bare træer. Men også betjentenes forskellighed og divergerende holdninger skaber splid internt. Intet er, hvad det ser ud til at være og mange fordomme går til skamme.

Betjentene støder på medmenneskelighed, hvor de mindst anede det, og hos dem, man burde kunne stole på, viser et bundløst mørke sig. Tidligere udgivet: Pandekagehuset, Dukkebarn, Vuggevise og Død mands hånd.Läs mer

12/01/2006 · Hvedemelsbof, jeg lover dig, at hvis du stemmer et klaver med en guitartuner, så vil enhver med bare lidt musikøre kunne høre at det lyder af røv. 12/01/2006 · Hvedemelsbof, jeg lover dig, at hvis du stemmer et klaver med en guitartuner, så vil enhver med bare lidt musikøre kunne høre at det lyder af røv. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Hvis du kender flere gode vittigheder, så er du mere end velkommen til at sende den i. Herunder finder du en stor samling af gode vittigheder for børn. Klaverstemmeren er Nordjyllands største specialforretning med salg og reparation af nye og brugte flygler og klaverer samt noder, lamper og bænke. Klaverstemmeren er Nordjyllands største specialforretning med salg og reparation af nye og brugte flygler og klaverer samt noder, lamper og bænke. Klaverstemmeren er Nordjyllands største specialforretning med salg og reparation af nye og brugte flygler og klaverer samt noder, lamper og bænke.