Størst i verden

Størst i verden
Forlag:
ISBN:
9788740612745
Kategori:
Udgivet:
29. november 2016
Sprog:

Hvem er størst i verden? Det kan du læse i denne bog. Mød en hval, en fugl og et insekt. Og en elefant og en mand. I denne bog kan du læse om store ting. Om de største dyr.

Og det største insekt. Du kan også læse om en meget stor mand.

Let-tallet i denne bog er 15. Min første bog-serien er velegnet til børn, der er ved at lære at læse. Bøgerne er meget lette og kan bruges i 0. og 1.

klasse.

Bøgerne i serien er udarbejdet af erfarne forfattere, der har skrevet flere letlæsningsbøger om forskellige emner. Bøgerne er rigt illustreret med billeder og faktabokse, som skaber dynamik i læsningen. Elevopgaver kan hentes gratis på seriens hjemmeside.

Velkommen til Urremmen. Læs herunder nærmere om de forskellige dørklokker, og find ud af hvilken dørklokke der passer til lige netop Er det Grækenland så er det Apollo. Her finder du vores udvalg i dørklokke. If available, the number of 'registered' participants or finishers may be. Core Business; Other Business; History and Ownership; Executive Committee; Locations; Certifications; 1 – Core Business: Propulsion systems Key facts.

Urremmen. no ble lansert våren 2012 med et mål i sikte. If available, the number of 'registered' participants or finishers may be. dk har gjort det. Core Business; Other Business; History and Ownership; Executive Committee; Locations; Certifications; 1 – Core Business: Propulsion systems Key facts.