Jeg er farmor

Jeg er farmor
Forfatter:
ISBN:
9788799888863
Kategori:
Udgivet:
30. marts 2018
Sprog:

Jeg er farmor er en samling digte om misbrug og genrejsning, om et liv på kanten - og om farmor, der satte parykken skævt og hentede øl i skuret, mens farfar tog en tur på luderconni. Det er anden del af en planlagt trilogi, hvori KNÆK (2016) var første del. Her var digteren indlagt på en lukket psykiatrisk afdeling, nu er han udskrevet og sidder i en betonjungle, hvorfra han forsøger at få hold på verden:"Om torsdagen snakker jeg med en misbrugsrådgiver hun er et par og tyve på urtete og har evidens for det kognitive og mindfulness jeg har lyst til snaps direkte fra flasken når jeg går derfra"

Læs om din typiske reaktion på en psykopat - og hvad du kan gøre ved det. Men dine billeder er smukke. Jeg er en pige på 17 år. Jeg blev pænt liderlig, to uger er svært at overkomme uden at få den forløsning.

Dette sølvkar har været hensat itubrudt og må antages at være en offer-bolle, der er blevet ofret til guderne. fordi han er alkoholiker plus noget andet. Jeg glæder mig til en hyggelig december måned med dig og endnu mere til, at vi skal holde juleaften sammen. Lokalarkivet i Jerslev er da interesseret i at høre. a. Forrige mandag (nå er det torsdag), så ble jeg innlagt på Hammerfest sykehus.