Eventyrlig Kogebog

Eventyrlig Kogebog
Forfatter:
ISBN:
9788787345958
Kategori:
Udgivet:
1. december 2015
Sprog:

Hvordan ville et H.C.

Andersen eventyr se ud, hvis det var en kogebog? To sprudlende søstre stillede sig selv det uortodokse spørgsmål, og resultatet af deres tanker og ideer udkommer nu i form af en helt ny bog: Eventyrlig kogebog - med spændende madopskrifter, kreative projekter og 10 af Andersens mest kendte og elskede eventyr. En inspirerende familiebog med mange timers god underholdning for både børn og voksne.

april 2018 kl. Mindst 75. Indledning. Året, der gik. Mindst 75. Tip til 5 skønne steder til stop sydpå - perfekt til kør selv ferie mod Italien, Frankrig eller sydtyskland - med overnatning i Tyskland UDFORSK ALT TILBEHØRET Den nemmeste måde at blive en bedre griller er at eksperimentere med tilbehør. 19 - 21: Hut-li-hut - en aften med Flemming Toft på Kulturstationen.

Tip til 5 skønne steder til stop sydpå - perfekt til kør selv ferie mod Italien, Frankrig eller sydtyskland - med overnatning i Tyskland UDFORSK ALT TILBEHØRET Den nemmeste måde at blive en bedre griller er at eksperimentere med tilbehør.